Greenfield is een akoestisch pop trio bestaande uit drie professionele muzikanten afkomstig van het Conservatorium in Haarlem. Naast zelfgeschreven nummers, spelen zij covers en guilty pleasures op een totaal eigen manier.

Ze waren in 2017 te zien in het RTL4 programma Koffietijd met hun eigen nummer ‘Karina & Kriss’, en stonden datzelfde jaar op Bevrijdingspop Haarlem. Later is er een tweede single uitgekomen genaamd ‘Strength Of Heart’. Greenfield streeft er naar om in elke situatie een intieme woonkamer-sfeer te creëren, zelfs als zij optreden voor groot publiek. Aangezien de gitarist vakantie aan het vieren is op Bali zal Greenfield met de vaste vervangster naar het vogelverschrikkersfestival komen. En laat dat nou net, jullie wel bekend, Simone Kessen zijn! Sluit je ogen, vergeet dat je de huur nog niet hebt betaald, laat die deadline nog heel even zitten, en pak een momentje Greenfield.